Onze school houdt zich aan de regels van de kernprocedure. Iedere leerling die groep 8 van de basisschool heeft afgerond en het advies vmbo (basis of kader) meekrijgt wordt toegelaten. De leerling krijgt, samen met zijn/haar ouder(s), na aanmelding een gesprek om de keuze voor onze school te motiveren. Op de administratie van onze school is een aanmeldingsformulier te verkrijgen.

Inschrijven is mogelijk van maandag 7 t/m donderdag 17 maart 2022, 12.00 uur. Het aanmelden bij een middelbare school gaat digitaal. Er is een online systeem met digitale aanmeldingsformulieren en keuzelijsten. Uiterlijk 4 maart ontvang je via je basisschool een mail met de aanmeldingsformulieren en keuzelijsten. Lees voor meer informatie ook nog even de brief die je van het OSVO krijgt met het 6-stappenplan of kijk op www.voschoolkeuze020.nl. Ook is er een Servicedesk Digitaal Aanmelden voor vragen en uitleg over het online aanmelden: servicedesk.ouders@elkadam.nl.

Als je het lastig vindt om je digitaal aan te melden, vraag dan hulp aan je meester of juf van de basisschool. Natuurlijk kun je ons ook even bellen. Wellicht kunnen wij je op weg helpen.

Om je aan te melden hebben wij het volgende nodig:

  • Het advies van de basisschool.
  • De ingevulde voorkeurslijst van VO-scholen voor het basisschooladvies vmbo-b, vmbo-k, vmbo-b/k.
  • Ingevuld aanmeldingsformulier Cburg College (kan ook ter plekke ingevuld worden).
  • Een geldig identiteitsbewijs, ID- kaart of paspoort (geen kopie).
  • Een pasfoto.

Woon je niet in Amsterdam en/of valt jouw basisschool niet onder de Amsterdamse kernprocedure? Dan krijg je van je basisschool geen gepersonaliseerd aanmeldformulier (een persoonlijk formulier met je naam erop). Check via de Servicedesk Digitaal Aanmelden hoe jij je online kunt aanmelden: servicedesk.ouders@elkadam.nl.

Wil je graag extra uitleg over de aanmeldprocedure? De Gemeente Amsterdam legt op voschoolkeuze020.nl nog eens stap voor stap de aanmeldprocedure uit.