Nieuwbouw VOvA op Zeeburgereiland: een virtuele rondleiding

Sabine Udonieuwbouw

Al ruim tien jaar wordt er op het Stelle College gesproken over nieuwbouw en verhuizing. Nu het er echt van gaat komen, gaan de ontwikkelingen in een stroomversnelling en kunnen wij u meer informatie geven. We starten straks een nieuwe school, op een nieuwe locatie, in een nieuw schoolgebouw. We gaan met de leerlingen en het team van het Stelle College naar deze nieuwe school. Het Stelle College houdt op de huidige locatie, Mr. Treublaan, op te bestaan.

In de tussentijd worden we Stelle 2.0

Wat gebeurt er in de tussentijd? We verhuizen in juni 2017 al naar het Zeeburgereiland. In schooljaar 2017-2018 zitten we in een tijdelijk schoolgebouw. Het is het huidige tijdelijke schoolgebouw van IJburg College 2. Ondertussen zien we voor ons het nieuwe schoolgebouw gebouwd worden. Volgend schooljaar gaan we verder onder de tijdelijke naam Stelle 2.0, totdat de nieuwe naam bij het nieuwe schoolgebouw gelanceerd wordt.

Virtuele rondleiding

Om een indruk te krijgen van onze nieuwe school kun je via deze virtuele rondleiding alvast een kijkje in de nieuwbouw nemen. We hopen in augustus 2018 in ons nieuwe schoolgebouw te kunnen starten.